Njoftim per studentet nga Prof.ass.Dr Berat Aqifi

Dhjetor 3, 2018

Njoftohen studentet te cilet ju kane nenshtruar provimeve ne afatin e Nentorit

Nga lendet: E drejta procedurale civile, e drejta familjare dhe trashegimore, e drejta financiare dhe lendet tjera tek Prof.ass.Dr Berat Aqifi se,  konsultimet eventuale do te mbahen te marten me date 04.12.2018 ne ora 10.00.

Me respekt!

 

Prof.Ass.Dr. Berat Aqifi