Njoftim / Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore e Luginës së Preshevës organizon konferencë shkencore

Maj 24, 2017

Shoqata për Trashëgimi dhe  Krijimtari Kulturore e Luginës së Preshevës organizon  konferencë shkencore  me temën: ÇËSHTJA E LUGINËS SË PRESHEVËS NË DIMENSIONIN RAJONAL DHE NDËRKOMBËTAR,TË DREJTAT E NJERIUT, SIGURIA DHE MARRËDHËNIËT SHQIPTARE – SERBE

Për më shumë informata shikojeni materialin në attachment