Njoftim/ Të hënën ditë pushimi

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, ju njoftojmë se duke u bazuar në Ligjin nr. 03/L-64, për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës të Vitit 2018, për  nderë të Festës së Pashkëve Katolike, dita e Hënë, datë 02.04.2018,  do të jetë ditë pushimi.

 

GËZUAR!