Njoftim/Në UKZ do të mbahet punëtori rreth adresimit të ngacmimeve brenda Universiteteve

Maj 15, 2019

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Qendra për Art dhe Komunitete  Artpolis, do të realizojë punëtorinë me temën: “Adresimi i ngacmimeve brenda Universiteteve Publike në Kosovë”, më  20.05.2019 në ora 11:00 salla A34.

Ligjëruese të kësaj punëtorie do të jenë: Ariana Qosaj Mustafa – Juriste dhe Emirëjeta Kumnova – Psikologe.

Ju mirëpresim!