Njoftim/Promovimi i librave ”Kohë ëndërrimesh” dhe “Kohë zhgënjimesh”

Mars 11, 2019

Të nderuar,

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, të martën më 12 mars 2019, Salla A34 ora 14:00, bëhet promovimi i librave: ” Kohë ëndërrimesh”  dhe “Kohë zhgënjimesh”, të e autorit Ismail Kastrati.

Ju ftojmë të merrni pjesë.