Njoftim për datën e mbajtjes së Provimit pranues në programin Master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Nëntor 3, 2017

Njoftohen kandidatët e paraqitur për regjistrim në studimet Master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike që provimi pranues do të mbahet më datë 07.11.2017 prej orës 10:00.

Kandidatët me vete duhet të kenë fletë-konfirmimin dhe letërnjoftimin.