Njoftohen studentet se jane publikuar ne SMU rezulatet e provimeve – Prof.Xhevat Sopi

Nëntor 18, 2019
Statistike;   Analiza Statistikore;  Marketing dhe Analiza e te dhenave per hulumtime ne biznese.
Konsultimet mbahen te marten, dt.19.11.2019 ora 13:00!