Organizimi i testit në TOEFL

Korrik 5, 2019

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan do te mbahet provimi i gjuhës angleze dhe matjen e njohurive përmes testit TOEFL, OEIC ose testit për njohuri te gjuhëve të huaja.

Testi për TOEFL, në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, do të mbahet më 28 korrik 2019 ne ora 10:00.

Ju mirepresim!