Paraqitja e provimit të diplomës – Afati i Shtatorit 2018/2019

Tetor 14, 2019

Njoftohen studentët e Fakultetit të Shkencave Kompjuterike dhe Fakultetit Ekonomik të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se nga data 14.10.2019 deri më 18.10.2019 deri ora 23:59 do të jetë i hapur SMU  për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Shtatotit 2018/2019.