Paraqitja e provimit të diplomës – Afati i Shtatorit 2019/2020

Tetor 7, 2020

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Fakultetit Ekonomik dhe Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se nga data 07.10.2020 deri më 12.10.2020 deri ora 23:59 do të jetë i hapur SMU  për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Shtatorit  2019/2020.

 

Suksese!