Për nderë të festës së 28 Nëntorit dita e enjte do të jetë ditë pushimi

Nëntor 27, 2019

Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët e Universitetit ”Kadri Zeka”, se bazuar në Ligjin 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, me datë 28.11.2019 (e enjte), do të jetë ditë pushimi, për nder të festës së 28 Nëntorit.

Urime Festa Kombëtare, 28 Nëntori!