PROGRAMI KËRKO DREJTËSI – Thirrje për aplikim

Shkurt 7, 2018

Programi “Kërko Drejtësi” në bashkëpunim me Odën e Avokatëve dhe Fakultetin Juridik të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, fton studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, të aplikojnë për të qenë pjesë e Klinikës Juridike Penale me raste reale.

Thirrje për aplikim

Shkarko