Rezultatet e provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2014/15 (Afati i Shtatorit)

Shtator 25, 2014

Ankesat bëhen të premten dhe të shtunën respektivisht në datat 26-09-2014 dhe 27-09-2014, ankesat dorëzohen në zyrën nr. 3, prej orës 8-16. Ankesat shqyrtohen të hënën më 29-09-2014 në ora 14:00

Shpallja e rezultateve në kopje fizike është bërë edhe në lokalet e Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan.

Më poshtë mund të gjeni listat e rezultateve sipas fakulteteve:

 

  • [link slug=”fakulteti-i-edukimit”]
  • [link slug=”fakulteti-juridik”]
  • [link slug=”fakulteti-ekonomik”]
  • [link slug=”fakulteti-i-shkencave-kompjuterike”]