Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020

Nëntor 6, 2019

Rezultatet Perfundimtare Master - QLSHD 2019-2020

Shkarko