Rezultatet preliminare per anetar te Senatit nga Stafi akademik dhe administrativ 2019

Maj 14, 2019

Rezultatet Preliminare per anetar te senatit nga Stafi akademik dhe administrativ i gjeni me poshte:

Afati i ankeses eshte me date 15 dhe 16 Maj 2019.

rezultatet preliminare stafi jo-akademik per anetar te senatit

Shkarko

rezultatet preliminare stafi akademik per anetar te senatit

Shkarko