Rezultatet Preliminare të Afatit Plotësues të provimit pranues në Universitetin Publik “Kadri Zeka” 2019/2020

Shtator 24, 2019

Rezultatet Preliminare të Afatit Plotësues të provimit pranues në Universitetin Publik “Kadri Zeka”- Afati i dytë pranues për vitin akademik 2019/2020

Afati për ankesa do të jetë me datën 26 dhe 27.09.2019 deri në ora 15:30. Ankesat duhet të bëhen online duke klikuar butonin Parashtro ankesën / Raporti i ankeses në linkun Parashtro Ankesë, raporti që gjenerohet duhet të printohet dhe të dorëzohet në zyret e shërbimit të studentëve pranë secilës njësi akademike.

Shqyrtimi i ankesave do të bëhet me datën 28.09.2019 në ora 10:00.

Studentë të rinj, suksese në studime!

 

 

Rezultatet Preliminare - Afati i dytë-2019-2020 - Fakulteti i Edukimit- Arsimi Fillor

Shkarko

Rezultatet preliminare - Afati i Dyte 2019-2020; Fakulteti Juridik

Shkarko

Rezultatet Preliminare - Afati i dytë-2019-2020 - Fakulteti Ekonomik - Banka Financa dhe Kontabilitet

Shkarko

Rezultatet Preliminare - Afati i dytë-2019-2020 - Fakulteti Ekonomik - Menaxhment

Shkarko

Rezultatet preliminare - Afati i Dyte 2019-2020; Fakulteti i Shkencave kompjuterike.PDF

Shkarko

Rezultatet preliminare - Afati i Dyte 2019-2020; Fakulteti i Shkencave Aplikative- Matematike Arsimore

Shkarko