Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Fakultetin Ekonomik në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati i Shtatorit 2017

Fakulteti Ekonomik në Universitetin “Kadri Zeka” publikon rezultatet preliminare të provimit pranues  për vitin akademik 2017/2018.

 

Rezultatet preliminare te provimit pranues ne programin Banka, financa dhe kontabilitet (Afati i Shtatorit)

Shkarko

Rezultatet preliminare te provimit pranues ne programin Menaxhment (Afati i Shtatorit)

Shkarko

Rezultatet preliminare te provimit pranues ne programin Marketing (Afati i Shtatorit)

Shkarko