Senati i UKZ ka mbajtur mbledhjen e radhës pas lehtësimit të masave ndaj COVID19

Qershor 4, 2020

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan, më datë 04.06.2020, në ambientet e saj ka mbajtur mbledhjen e VI-të të Senatit, pas lehtësimit të masave mbrojtëse nga COVID 19.

Gjatë kësaj mbledhje ndër pikat e rendit të ditës ishte Miratimi i Rregullores për Ndërkombëtarizim dhe Mobilitet, e cila u votua nga senatorët.

Mbledhja është mbajtur duke e respektuar distancën sociale.