Të hënën ditë pushimi për nder të 1 Majit- Ditës Ndërkombëtare të Punës

Prill 28, 2017

UNIVERSITETI “KADRI ZEKA” UNIVERSITY

Zija Shemsiu pn., 60000, Gjilan, Republika e Kosovës

www.uni-gjilan.net    tel: 0280390112

______________________________________________________________________________________

 

NJOFTIM

 

I nderuar staf  akademik dhe administrativ, të dashur studentë , ju njoftojmë se të hënën (01 maj 2017) është ditë pushimi,  për nder të 1 Majit –  Ditës Ndërkombëtare të Punës.

 

 

 

Zyra për Informim