Thirrje për pjesëmarrje në Konferencë/Migracioni, Mobiliteti dhe Mirëqenia Sociale në kontekstin e integrimit Euro-Atlantik

Mars 4, 2019

Të nderuar,

Ju njftojmë se është hapur thirrja për pjesëmarrje në Konferencën për Migracionin, Mobilitetin dhe Mirëqenien Sociale në kontekstin e integrimit Euro-Atlantik.

Kjo konferenë do të mbahet më 10-11 Maj 2019 në Shkup.

Gjeni thirrjen këtu: KONFERENCA