U.S. Misioni në Kosovë ka hapur thirrje për programin Hubert H.Humphrey Fellowship 2018-2020

Prill 23, 2018

Seksioni për Marrëdhëniet me Publikun e Ambasadës së SHBA në Kosovë ka shpallë thirrjen për aplikim për pjesëmarrje në Programin e Fellowship Hubert H. Humphrey për vitin akademik 2019-2020.

Programi Hubert H. Humphrey është një program i Departamentit Amerikan të Shtetit Fulbright i cili sjell profesionistë të nivelit të mesëm në SHBA për 10 muaj akademik të kombinuar (JO-DEGREE) dhe punë profesionale.

Programi ofron një bazë për lidhjet e qëndrueshme ndërmjet qytetarëve të Kosovës dhe homologëve të tyre profesional në Shtetet e Bashkuara.

Për më shumë informata gjeni ne dokumentin e bashkangjitur.


 

 

2019-2020-Humphrey

Shkarko