UKZ do të organizojë tribunë të hapur në shënim të Janarit të Përflakur

Janar 14, 2022

Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, në shënimin e Janarit të Përflakur, do të organizojë tribunë të hapur në të cilën do të ketë dy ligjërata:

  • Flakadanët e lirisë
  • Jusuf Gërvalla – Atdhetari dhe krijuesi

Ky organizim do të mbahet më datë 17.01.2022 (e Hënë),  ora 11:00, në Amfiteatrin B01.

Për shkak të masave anti-covid, pjesëmarrja është e kufizuar.

Gjeni agjendën e tribunës së hapur të Janarit të Përflakur.Agjenda e Janarit te Perflakur