UKZ do të shënojë 7 vjetorin e themelimit

Shkurt 26, 2020

Të dashur studentë, te nderuar Staf Akademik, Administrativ dhe ju qytetarë të Gjilanit, Anamoravës dhe më gjerë,

Kemi kënaqësinë të Ju ftojmë të bëheni pjesë e organizimit tonë me rastin e shënimit të 7 Vjetorit të themelimit të Universitetit Publik ”Kadri Zeka ” në Gjilan.

Organizimi qendror do të mbahet të martën, më datë 10 mars 2020, në mjediset e universitetit, salla A34, duke filluar nga ora 11:00.

URIME!