UKZ ME AKTIVITETE TË NDRYSHME DO TË SHËNOJË FESTAT E NËNTORIT

Nëntor 24, 2019

Të nderuar,

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në organizimin e Universitetit ”Kadri Zeka” në Gjilan, i cili për nder të Festave të Nëntorit,  Ditën e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe të Flamurit Kombëtar, Ditëlindjen e Komandantit Legjendar Adem Jasharit dhe Ditën e daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka paraparë disa aktivitete.

Ky organizim do të mbaht të martën, më 26 nëntor 2019, në ora 11:00, në sallën A34.

Ju mirëpresim!