Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin për pranimin e studentëve të rinj për studimet BA dhe MA

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, kanë aplikuar rreth 1000 … Vazhdoni me leximin e Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin për pranimin e studentëve të rinj për studimet BA dhe MA