Vazhdohet afati i Konkursit për pranimin e studentëve të rinj, në vitin e parë të studimeve Master në vitin akademik 2019/2020

Tetor 21, 2019

Kandidatët e interesuar për aplikim në dy programet master: Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike si dhe E-Qeversija

Mund të aplikojnë deri të premten me datë 25.10.2019

Kliko KËTU për te aplikuar online

Konkursi MASTER 2019-20

Shkarko