Vazhdohet afati i konkursit për studime MASTER

Menaxhmenti i Universitetit  “Kadri Zeka” në Gjilan, në takimin e mbajtur më 4 tetor 2018, vendosi që të vazhdojë afatin e konkursit për aplikim në Studimet MASTER.

Konkursi do të jetë i hapur  deri më 12.10.2018 në dy programet e studimit:

  1. E-qeverisja
  2. Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Provimi pranues do të mbahet më 13 tetor 2018,  ora 9:00.

Konkursi -MASTER 2018-19

Shkarko