Vendim për Mësimin Virtual në Universitetin “Kadri Zeka”

Prill 24, 2020

Procesi mësimor në UKZ, në të gjitha nivelet dhe në të gjitha njësitë akademike, nga e hëna, datë 27.04.2020 vazhdon në formatin online, me SMU të ndërlidhur me meet.google.

 

 

Vendimi i rektorit per mesimin online 27.04.2020

Shkarko