Vendim për organizimin e ligjeratave vetëm në formën online

Nëntor 2, 2020

Bazuar në vendimin e datës 01.11.2020 të Qeverisë së Kosovës për masat anti-Covid 19 dhe vendimin e Senatit nr. 01/1521 dt. 13.10.2020, menaxhmentit i UKZ-së vendosë që ligjëratat të organizohen vetëm në formën on-line.

Vendim per organizimin e ligjeratave

Shkarko