Vendim për vazhdim të afatit për aplikim në Konkursin për zgjedhjen e personelit akademik

Korrik 3, 2020

Konkursi i publikuar për zgjedhjen e personelit akademik Nr. 01/631 të datës 06.07.2020, i cili është mbyllur me datë 29.06.2020 i vazhdohet afati për aplikim deri të hënën me datë 06.07.2020 në orën 16:00, për kandidatët të cilët vijnë nga Lugina dhe Republika e Maqedonisë Veriore.

Vendim për vazhdim të afatit për aplikim në Konkursin për zgjedhjen e personelit akademik

Shkarko