Zgjatet Afati për paraqitja të provimeve– Afati i Qershorit 2019/2020

Qershor 22, 2020

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Fakultetit Ekonomik, Fakultetit Juridik, Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe Fakultetit të Shkencave Aplikative  të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, se edhe sot me datë 22.06.2020 deri në ora 23:59 do të jetë i hapur SMU  për paraqitjen e provimeve për afatin e Qershorit  2019/2020